Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gwen Stefani (54) se po šestiletém vztahu provdala za country zpěváka Blakea Sheltona (45). Svatební sliby si vyměnili na ženichově ranči v Oklahomě, v kapli, kterou sám postavil.

Veselka proběhla 3. července za účasti asi čtyřiceti hostů, informují zahraniční média, a pro zpěvačku byla splněným snem, jak svěřila fanouškům.

Nevěsta oblékla korzetovou róbu s vlečkou od proslulé návrhářky Very Wang, nechyběl ani závoj s vyšitými jmény ženicha a nevěsty a zpěvaččiných tří synů Kingstona, Zumy a Apolla. Ozdobený byl bílými květy a velkou mašlí. Romantiku pak „rozbily“ kovbojské boty a síťované punčocháče. Na afterparty nevěsta oblékla bílé minišaty.

K dalším fotkám posuňte šipkou vpravo

Pár se dal dohromady v roce 2015, kdy oba zasedli v porotě soutěže The Voice. Zasnoubili se loni.

„I když máte pocit, že věci už nemohou být horší a že nezvládnete další den, nikdy nevíte, co vás čeká za rohem, může vás to zachránit. Přesně to se stalo mně,“ popsal setkání s budoucí ženou zpěvák, který měl tehdy za sebou rozchod s druhou (ex)manželkou. Ve stejném roce zkrachovalo manželství i Stefani.

Pro Sheltona jde o třetí sňatek, Stefani se vdávala podruhé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám