Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec, zpěvák, model, ale především hvězda obálek milostných a historických románů. Právě ty Itala Fabia Lanzoniho v 80. a 90. letech proslavily. Pyšnil se dlouhou hřívou, namakanou hrudí a na čtenářky shlížel nebezpečně uhrančivým pohledem. Dnes je mu 62 let a hledá manželku.

Na tu má Fabio specifické požadavky, preferuje Australanky. „Miluji australské ženy. Manželku si chci najít právě tam. Jsou nejlepší - krásné, milé, nohama na zemi. To je pro ženu ta nejlepší kombinace,“ říká.

V osmdesátkách a devadesátkách na čtenářky shlížel nebezpečně uhrančivým pohledem

Že je stále sám, si vysvětluje tím, že se nespokojí s málem.

„Hledám kompletní balíček. To pro mě znamená vše: mysl, tělo a duši. Je velmi těžké najít lidi, kteří jsou spokojení sami se sebou, a já jsem velmi spokojený. Potřebujete kombinaci všeho,“ dodává muž známý z obálek titulů jako Pirát, Viking nebo Šampion. Na zmíněných románech s autorkou Eugenií Riley i sám spolupracoval.

Fanoušci mohli Fabia zaznamenat také v několika filmech jako Hele vole, kde mám káru? nebo Zoolander (v obou byl sám za sebe), jako Kuros se objevil také na obalu hry Ironsword: Wizards & Warriors II.

Reklama

Další články

Načítám