Hlavní obsah
Článek

O Gině Stewart se už nějakou dobu píše jako o nejvíc sexy babičce světa. Letos jí bude jednapadesát let, málokdo jí to ale věří. Australanka nyní vyslyšela přání svých fanoušků a podělila se o to, co ji udržuje svěží.

Gina radí věnovat stejnou péči fyzické i duševní stránce. „Já nade vše věřím v sílu mysli. Takže mým tipem je zůstat v pohodě, vyvarovat se stresu nebo se ho alespoň snažit eliminovat. A zcela jistě věřím v sílu pozitivního myšlení,“ řekla blondýnka webu Daily Star.

Co se fyzické stránky týče, dbá na pravidelný pohyb i stravu. „Žiji poblíž pláže a miluji chodit bosá v písku. Deset tisíc kroků denně mě udržuje fit i psychicky. Také piji hodně vody a jím dost antioxidantů. Nejčastěji to jsou borůvky,“ vyjmenovala.

Z jídelníčku naopak vyškrtla lepek a dopřává si spíš malé porce. „Jste to, co jíte a jak se cítíte. Vše je o tom se každý den nasytit po všech stránkách. To vše v pravidelných dávkách je benefitem pro aktivní a zdravý život,“ míní Stewart.

Gina přiznala úpravu poprsí, jinak prý nemá ani botox nebo jiné výplně. Má čtyři děti a malou vnučku a označení nejvíc sexy babička světa sama s radostí užívá.

Reklama

Další články

Načítám