Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená zpěvačka Lizzo je známá tím, že miluje svá kila navíc a nemá problém vystavovat své plnější křivky na odiv. Bojuje proti zavedeným stereotypům ohledně krásy těla a nestydí se dokonce ukazovat ani v rouše Evině.

Tentokrát Lizzo vyrazila na pařbu do jednoho podniku v Los Angeles. Vzorně s rouškou na obličeji, zato v podprsence od bikin! Známá rapperka je prostě ráda středem pozornosti a v tomto modelu byla opět k nepřehlédnutí.

Kdyby si na sebe nevzala džíny, vypadalo by to, jako by si do podniku vyšla rovnou z pláže! Lizzo má spoustu fanoušků, ale našli se i kritici, kteří zpěvačce vyčítají, že propaguje morbidní obezitu a nehledí na s tím spojené zdravotní problémy.

Lizzo naopak hlásá, že by člověk měl být šťasten ve svém těle, a to v jakékoliv podobě. Ona sama se za své nedostatky rozhodně nestydí a snaží se dodávat sebevědomí ostatním ženám, které kvůli své postavě mohou čelit nevybíravým posměškům.

Reklama

Další články

Načítám