Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během příprav na svatbu zhubla Holly Hagan téměř deset kilo a za rok a půl tvrdé práce ve fitku si pěkně zpevnila postavu. To ale pořád neznamená, že je dokonalá, jak to ovšem na Instagramu díky perfektně promyšleným pózám často vypadá.

Nedávno ale svým fanouškům nabídla dva snímky, které ukazují, jak vše změní dobrá póza a podpatky. „Nenechte se mýlit, já se cítím na obou fotkách skvěle a neoznačuji tu nalevo jako špatnou, jen chci ukázat, jak se dá pózováním s podpatky změnit výsledek,“ napsala ke dvěma snímkům Holly.

„Na fitness fotku vypadá tělo dokonale jen pár sekund, jakmile si sundáte podpatky a nadechnete se, všechno vypadá jinak,“ říká Hagan.

„Těla na obou snímcích chodí 6x týdně do fitka, poslední rok a půl se drží jídelníčku a alkohol i jídla z rychlého občerstvení si dávají jen příležitostně. A ano, stále máme celulitidu, což je normální, povolený zadek z věčných jo-jo efektových diet v minulosti a z operací. Moc dobře znám ten tlak na to, abych vypadala dobře, a tím pádem jsem se uchylovala k rychlým řešením, jako byly operace. Jsem však typickým příkladem, že žádné urychlovací procesy nefungují, dlouhodobě funguje jen tvrdá práce a jasně daný režim,“ uzavřela svou porovnávací story pod fotkou britská televizní hvězdička z Geordie Shore.

Reklama

Další články

Načítám