Hlavní obsah
Článek

Nabídkou účasti v letošním ročníku StarDance nebyla překvapená. Do soutěže Simonu Babčákovou (51) lanařili již několikrát. Herečka si však letos řekla, že konečně přišel ten správný čas.

„Tuto nabídku jsem dostala už několikrát, až tak mě nepřekvapila, byla z mé strany očekávaná a byla jsem připravená ji tento rok přijmout,“ svěřila se Super.cz Simona Babčáková s tím, že tanec ráda má, ale společenský tanec se jí dosud vyhýbal velkým obloukem.

„Nemám vůbec žádné zkušenosti se společenským tancem, pohybově to pro mě bude novinka, jinak tanec miluji, tančím ráda a jsem moc zvědavá,“ svěřila se na tiskové konferenci herečka, která už také plánuje začít pracovat na fyzičce. Přeci jenom ji čeká několik měsíců tvrdé dřiny na tanečním parketu.

„Fyzička spadla, a to nebyla ideální už před tím, tréninkový plán byl, byl perfektně vymyšlený a už měl běžet několik měsíců. Zatím se nerozběhl a počítám s tím, že ta příprava fyzická proběhne,“ svěřila se herečka, která za poslední rok v době lockdownu na formě příliš nemakala. To však hodlá změnit.

„Já myslím, že mi začíná docházet wau, je to tady, opravdu se to děje. Tím se zvýší moje disciplína a začnu chodit na pilates, power jógu, abych si postavila svaly, aby mi držely páteř, klouby a už určitě začnu,“ dodala závěrem rozhovoru Simona Babčáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám