Hlavní obsah
Článek

Tom Felton (33) alias Draco Malfoy z Harryho Pottera vzdal dojemně hold své zesnulé filmové mamince. Helen McCrory (†52), jež ve filmech hrála Narcissu Malfoy, podlehla rakovině.

„Je smutné ti dát tak najednou sbohem. Nikdy jsem jí to neřekl, ale tolik mě pomohla formovat jako člověka - na obrazovce i mimo ni. Vždy byla neúprosně sama sebou, ostrý vtip, laskavé, vřelé srdce a čas na každého. Díky, že jsi mi ukázala cestu a držela mě za ruku, když jsem to potřeboval,“ popsal na sociální síti společnou fotografii z posledního filmu Harry Potter a Relikvie smrti.

McCrory, kterou fanoušci milovali také v roli Polly Gray v seriálu Peaky Blinders, zemřela v pátek obklopená rodinou. O její smrti informoval na Twitteru manžel Damian Lewis.

Ještě před měsícem se herecký pár objevil v pořadu Good Morning Britain, kde mluvili o své charitativní práci. Zajišťovali například jídlo pro britské zdravotníky.

Oznámení o jejím skonu bylo velkým šokem pro fanoušky, ale i herecké kolegy. O hereččině nemoci vědělo jen velmi málo lidí a údajně jí museli přísahat, že nic neprozradí.

Helen nebyla jedinou herečkou, která se se zdravotními problémy nesvěřila veřejně. Loni šokovala svět zpráva o úmrtí Kelly Preston (†57), manželky Johna Travolty. I ona prohrála boj se zákeřnou rakovinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám