Hlavní obsah
Článek

Herečka, zpěvačka a autorka knih o zdravé výživě Lenka Kořínková (68) zamířila do show amatérských kuchtíků Prostřeno. Celý týden bude zaměřen na zdravé stravování, takže Lenka, jakožto milovnice dělené stravy, nesměla chybět.

Ostatní soutěžící neskrývají, že je účast známé herečky překvapila. „Působila na mě jako éterická víla, představila se mi jako Lenka Kořínková a už se mi spojily souvislosti, že jí vlastně znám,“ nechala se slyšet jedna ze čtyř soutěžících.

Lenka není v kuchařské show žádným nováčkem, v Prostřenu ji diváci mohli vidět už v roce 2012, kde soupeřila s dalšími VIP tvářemi: zpěvačkou Heidi Janků (61), kouzelníkem Richardem Nedvědem a hercem a gurmánem Lukášem Hejlíkem (44). Svým zdravým menu ovšem hosty neohromila. Na předkrm připravila tofu pomazánky, avokádovou polévku s kukuřicí a jako hlavní chod podávala buřtguláš ze sójových párků se zeleninovou přílohou. Na vítězství nedosáhla a pomyslné zlato si odnesl Lukáš Hejlík.

Na díl se svéráznou propagátorkou dělené stravy si posléze vzpomněla další ze soutěžících. „Lenku jsem poznala. Ten jeden ze tří dílů Prostřena, které jsem viděla, byl zrovna s ní. Takže jsem se lekla, protože jsem ten díl viděla a bylo to náročné,“ neskrývá obavy další milovnice zdravého stravování, která může být divákům taktéž povědomá. Blondýnka Linda Štěpničková je známou dýdžejkou, která vystupuje pod uměleckým jménem DJ Ladida.

Podívejte se v ukázce, jak proběhlo první seznámení s herečkou.

Reklama

Další články

Načítám