Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Ramba (34) vytvořila se svým manželem, akrobatem Matyášem Rambou, uměleckou platformu, aby prý, jak herečka říká, mohli „vysílat do duší“.

Díky tomuto komunikačnímu prostředku s názvem Láska herečka vydala knihu Dobrodruhům, prodává fair trade kolekci oblečení a společně s partnerem vysílají podcasty Do duší. „Přáli jsme si dát všechny naše aktivity na jedno místo, aby se nemusely hledat. Něco, kde by si lidi mohli odpočinout i udělat si radost,“ vysvětluje Tereza.

Když jsme se s párem potkali na focení Tereziných šatů, kde měl Matyáš na starost vizuální podobu fotek, ptali jsme se, jak se spolupráce odráží na jejich partnerském vztahu. Nedávno se v jednom společném rozhovoru totiž nechali slyšet, že se nikdy nehádají. „To, co děláme, zatím nevnímáme jako práci, ale spíš jako oddech. Proto to není problém. Každý totiž máme vlastní profesi,“ řekl Super.cz Matyáš a Tereza ho doplnila: „Naučili jsme se hádat, dřív jsme se totiž nehádali. Já se totiž většinou urazím, dva dny to vydýchávám a pak je to v pořádku.“

I přes občasnou razantnější výměnu názorů spolu manželé rádi tvoří. Ptali jsme se jich, co jim v této zvláštní koronavirové době ale přece jen nejvíc chybí. „Koncerty a divadlo. Dlouho jsem neviděla svého muže na stage. A taky tanec někde jinde než doma,“ dodává Tereza Ramba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám