Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jason Derulo se stane otcem. S přítelkyní Jenou Frumes oznámili na Instagramu roztomilým videem, že z nich bude rodina.

Derulo začal randit s krásnou blondýnkou krátce před začátkem pandemie koronaviru, kdy se potkali ve fitku. Svůj vztah od začátku veřejně sdílejí a natáčejí desítky vtipných videí.

„Nemohl bych být víc natěšený na další kapitolu v našem společném životě s Jenou,“ napsal zpěvák k videu.

Jason je velice úspěšnou celebritou hlavně na Tiktoku, kde už si za svá videa, ve kterých se objevil několikrát i Will Smith, ale vévodí jim ta partnerská s Jenou, vysloužil přes 44 miliónů sledujících. Fanoušků na Instagramu má tak o dost méně, tam se pyšní 'jen' 7,6 milióny.

Před časem se Derulo vyjádřil také k tomu, jak situace s covidem změnila jeho přístup k životu: „Ty poslední měsíce mi změnily pohled na mou kariéru. Nemyslím si, že bych dokázal být ještě někdy na dlouho pryč z domova. Jakmile tohle všechno skončí, jak se vrátíme zpátky do starého života a budeme v něm pokračovat tak, jako by se nic nestalo? Nemyslím si, že já bych se dokázal vrátit ke stejnému životnímu stylu a být v letadle téměř každý den. Věci se určitě změní.“

Reklama

Další články

Načítám