Hlavní obsah
Článek

Musela by se podívat na fotky, protože sama si nepamatuje, jestli kromě premiéry filmu Bábovky, za nějž byla nominována jako nejlepší herečka v hlavní roli, oblékla od loňských Českých lvů společenské šaty. "Je to už strašně dávno," řekla Super.cz Jana Plodková (42). O to víc jí to ale slušelo.

Jana má štěstí, že se nenudí doma, ale má pracovní závazky. "Můžu za to být velmi vděčná. Pomalu se blížíme ke konci natáčení filmu Teorie touhy s režisérem Radkem Bajgarem, chystají se ještě nějaké menší věci. A mám i divadlo. I když se nehraje pro diváky, normálně zkoušíme, pravidelně se testujeme. Teď si tedy v Divadle Na Zábradlí dáváme pauzičku, ale na konci března zase začneme," vypočítala.

Práci má i její partner Filip Žilka, který může mít optiku otevřenou v podstatě po celou dobu pandemie. Dvojice tedy žije relativně normálně. "Jsme v příjemnější situaci, máme se na co těšit, ať už Filip na klienty, nebo já na svoje kolegy. Moct pracovat je fajn," svěřila se.

S trávením volného času už je to, jako u každého, horší. "Plánování výletů je složitější. Na chalupu v horách nemůžeme a dneska jsem zjistila, že můj oblíbený Průhonický park už je Praha - západ, kam nemáme vstup. Tím pádem jsme museli řešit jiná místa po Praze. Ale pořád se to dá," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám