Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební skladatel Vadim Petrov se už bohužel nedočkal svatby své milované vnučky Lindy Vojtové (38) a neuvidí ani své vnouče, které za tři měsíce přivede na svět. Autor hudby celé řady českých pohádek bohužel naposledy vydechl 7. prosince 2020.

Petrov ale naštěstí stihl modelčina současného manžela osobně poznat. Prý si byli velmi sympatičtí. „Táta ho měl hrozně rád. Jsem velmi ráda, že se stihli poznat,“ svěřila se Super.cz modelčina maminka Taťána Vojtová, která nám prozradila, že k setkání došlo v Praze na Vánoce roku 2019.

Lindina dědečka a manžela spojuje nejen láska k ní samotné, ale také k hudbě. Modelčin manžel totiž hraje amatérsky na klavír i na housle. „Společně si zahráli na klavír,“ říká dojatě Taťána Vojtová, která se stará o odkaz svého otce.

Vadim Petrov je autorem více než 1300 světoznámých skladeb. Je autorem řady filmových melodií, například písně z filmu Za trnkovým keřem nebo hudby z pohádky o Krtečkovi či večerníčku Krkonošské pohádky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám