Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (31) zahájila letošní Super Bowl a spolu s rockovými legendami zazpívala davu očkovaných zdravotníků ve floridském městě Tampa. Vzhledem k pandemii koronaviru nemohla být show pochopitelně tak velkolepá jako obvykle, ale to známé rebelce nezabránilo v tom, aby to pořádně rozjela. Doslova. Na pódium totiž dorazila na motorce.

K Miley se v průběhu vystoupení připojili Billy Idol a Joan Jett. S prvním zmiňovaným Miley spolupracovala na písni Night Crawling na jejím posledním albu Plastic Hearts. S Jett pak na písni Bad Karma.

Svou dokonalou figuru předvedla Cyrus v koženém úboru roztleskávačky, na postavě v posledních dnech makala jako divá. S fanoušky na sociálních sítích sdílela fotky a videa z posilovny, chválili jí speciálně zadeček.

V průběhu vystoupení také vyslovila podporu Britney Spears, o níž se v poslední době hojně hovoří ve spojitosti s jejím duševním zdravím a novým dokumentem. „Milujeme tě, Britney,“ vzkázala kolegyni Cyrus mezi písněmi.

Na vrcholu své rebelie Miley často tropila během vystoupení skandály. Snad nikdo nezapomene na její twerk a nekonečné vyplazování jazyka během udílení cen MTV Video Music Awards v roce 2013. Od té doby Miley ovšem dospěla a show zvládá velmi důstojně i bez skandálů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám