Hlavní obsah
Článek

Catherine, vévodkyně z Cambridge (42), princ William (41) a princ Harry (39) přijali pozvání na udílení vojenských cen Sun Millitary Awards v londýnském vojenském muzeu. Předali tam mimo jiné i ocenění seržantu Ryanu McCreadymu, kterému složili velkou poklonu. McCready cenu získal za své účinkování v Afghánistánu, kde několikrát výrazně pomohl tamnímu obyvatelstvu.

Slavnostní ceremoniál se nesl v noblesním duchu. Kate zvolila černé sametové šaty bez ramínek od návrháře Alexandera McQueena - ten samý, od kterého měla svatební šaty - k tomu černé psaníčko a šperky, které dostala jako svatební dar. Cena samotné róby Kate je v přepočtu 120 tisíc korun.Když společně s Williamem a Harrym kráčeli po červeném koberci, působili jako dokonale sehraná trojice.

Starší sestra majitelky královskou svatbou proslaveného pozadí Pippy Middleton (40) byla během celé události velmi dojatá. Příběhy vojáků, kteří přišli během bojů v Afghánistánu o části těla, bili se o životy svých kamarádů nebo viděli umírat nevinné, Kate dohnaly k slzám.

Mezi pozvanými hosty byl také David Beckham (48) a jeho dva nejstarší synové Brooklyn (12) a Romeo (9). Trio velkých elegánů vypadalo v oblecích velmi dobře. Je vidět, že mají doma ženu, která velmi dobře rozumí módě.

Reklama

Další články

Načítám