Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Joss Stone přivítala na svět své první dítě. S přítelem Codym DaLuzem se jim narodila holčička, kterou pojmenovali Violet Melissa DaLuz.

O tom, že se stali rodiči, informovali v živém vysílání na Facebooku, kde holčičku i ukázali. „Mám tu speciální maličkou buchtičku, kterou jsem připravovala devět měsíců. A je konečně dopečená,“ uvedla vtipně Stone, která jindy uvádí svůj vlastní pořad Vaříme s Joss. „Možná bych mohla časem něco zvláštního připravit i z mateřského mléka,“ zavtipkovala zpěvačka během hovoru.

Violet Melissa přišla na svět císařským řezem a podle slov zpěvačky vše proběhlo rychle a obě jsou v naprostém pořádku. Holčičku si přáli oba rodiče, ale pohlaví si před porodem sdělit nenechali. „Já jsem věděl od prvního dne, že to bude holčička,“ uvedl s radostí DaLuz. Na to mu Joss odvětila, že si to pamatuje a že si taky přála dívku, i když proti chlapečkům samozřejmě nic nemá.

Zpěvačka vydala své debutové album The Soul Sessions v roce 2003, kdy jí bylo 16 let. V roce 2005 získala dvě ceny BRIT Awards a o dva roky později svou první sošku Grammy. Její hudbu při relaxaci poslouchala i Angelina Jolie (48) s Bradem Pittem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám