Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) je v době koronakrize ráda za každou práci, která se nyní zredukovala jen na příležitostné focení kampaní. Divadla jsou zavřená, módní přehlídky se nekonají a o společenských akcích si může nechat jen zdát. S úsměvem říká, že dříve byl pro ni svátkem den volna, nyní v době pandemie je pro ni svátkem naopak den pracovní.

Vedle toho Elišku mrzí dočasná omezení v cestovním ruchu. „Musím říct, že vlastně plán pro letošek byl takový, že si raději žádné předsevzetí k Novému roku nedám. Pak jsem ale změnila názor a přece jen jsem si jedno předsevzetí dala,“ řekla Super.cz modelka. Jaké?

„Protože miluji cestování a díky své práci jsem toho už hodně procestovala, tak bych v tom chtěla pokračovat a poznávat další krásná místa naší planety. Takže doufám, že letos si stihnu na své konto připsat pár výletů. Mám ráda jak válecí dovolené u moře, tak i poznávací dovolené s batohem na zádech,“ svěřila Eliška.

„Vím, že to v této době bude složité a náročné, ale zase se říká, že si má člověk dávat vysoké cíle. O to víc si toho budu vážit, když se mi to podaří. A hlavně vím, že všechno, co v životě stojí za to, není jednoduché a člověk musí vynaložit spoustu námahy, úsilí, pokory a síly, aby toho dosáhl,“ dodala Bučková, kterou mohou fanoušci znát také jako Dreamgirl z muzikálu Kvítek mandragory v Divadle Broadway. Tak budeme nejen Elišce, ale všem cestovatelům držet palce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám