Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy na prknech, která znamenají svět, stanula v říjnu v muzikálu Angelika, kdy ještě nebylo znát, že je půvabná muzikálová zpěvačka Lucia Jagerčíková těhotná. To, že je v sedmém měsíci, prozradila až v listopadu, kdy se zároveň svěřila s tím, že se jim s manželem Jakubem Nývltem narodí chlapec.

Miminko se narodilo o něco dříve, než předpokládala. Ještě před pěti dny postovala těhotenskou fotografii s tím, že chlapeček má na svět přijít za tři týdny. Malý Daniel, jménem už si byli manželé jistí dávno, si ale pospíšil. Šťastnou zprávu oznámil v neděli večer novopečený tatínek, nově bubeník kapely Sto zvířat.

"Tak dnes v 18:47 se nám narodilo to největší štěstí na světě! Jmenuje se Daniel, váží 3,14 kg a měří rovných 50 cm. Lucka je nejstatečnější na světě, zvládla to neuvěřitelně skvěle! Miluju vás oba šíleně moc a navždy budu," napsal.

K radostné události okamžitě pogratulovaly další čtyři těhotné muzikálové zpěvačky, s nimiž se Lucia potkávala v divadle Broadway, Elis Ochmanová, Veronika Zelníčková, Pavlína Ďuriačová a Veronika Stýblová.

Reklama

Další články

Načítám