Hlavní obsah
Článek

Nelekejte se, Eliška Bučková a Václav „Noid“ Bárta (43) stále tvoří roztomilý pár. A jejich rodinka se rozrůstá. Česká Miss 2008 si před měsícem a půl pouze pořídila čtyřnohého mazlíčka, bez kterého se nechce ani na moment vzdálit. Nový pejsek slavného páru dostal v rozporu se svými proporcemi jméno Rambo. Doma už Noid jednoho psa měl, rotvajlera Arnolda. Modelka měla štěňátko s sebou i během vánočních nákupů.

„Pokud vyrážím ven na maximálně dvě hodiny, tak si ho vezmu pod bundu a zahřívám ho. Když už jedu někam za prací na půl dne nebo předvádím v rušném prostředí, třeba na diskotéce, tak ho hlídá Vašek doma,“ vysvětlovala během nakupování Bučková.

Eliška sice nechtěla prozradit, co přesně pořídila svému milému pod stromeček, nakonec ale promluvila o jednom z konkrétních dárků. „Vybrala jsem Vaškovi luxusní velký sešit, protože si ho moc přál na psaní textů. Chtěl nějaký pěkný, kvalitní a také velký, tak doufám, že se mu ten ode mě bude líbit a texty mu půjdou doslova od ruky,“ říká modelka. Sama prý napsala Ježíškovi o nový šicí stroj. Občas šije nebo přešívá věci, nesmírně ji to baví a ten starý jí nedávno vypověděl službu.

Reklama

Další články

Načítám