Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský zpěvák Tom Parker (32), známý z kapely Wanted, svůj boj s nádorem na mozku nevzdává. Nyní potěšil fanoušky radostnou zprávou, že léčba zabírá a jeho stav se lepší.

„Výrazné zmenšení, to jsou slova, která jsem dnes slyšel, a ještě si je nepřestal opakovat. Výsledky testů ukázaly, že se tumor zmenšil a na léčbu reaguji dobře. Každý den bojuji za to, aby se ten bastard scvrknul,“ popsal fanouškům na sociální síti a připojil poděkování zdravotníkům a svým blízkým.

„Moje děťátka, kvůli vám bojuji každou vteřinu, každý den. Moje úžasná žena je mi neskutečnou oporou. Tahle cesta je jako na horské dráze, ale dnešek je ku*va dobrý den,“ dojal sledující.

Tomovi se svět otočil vzhůru nohama, když byl v říjnu hospitalizován po dvou záchvatech. Lékaři mu oznámili diagnózu, glioblastom ve čtvrtém stadiu.

Svou krásnou ženu Kelsey nazývá hrdinkou, zatímco pečuje o jejich děti Aurelii (1) a Bodhiho (2 měs.). Na sociálních sítích zpěvák pečlivě dokumentuje svůj boj se zákeřnou nemocí. Svůj stav se rozhodl neskrývat a šířit tak osvětu o nemoci.

Reklama

Další články

Načítám