Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec první letošní Výměny manželek zaskočil nejednoho diváka. Když do té doby poměrně tichá Lucie dorazila na setkání s manželem a druhým párem, jen co vysedla z auta, začala peskovat nejdřív svého muže Standu, a pak se pustila do druhé účastnice Aleny.

Té nejdřív vyčetla, že jejímu manželovi dostatečně nevařila. „Proč jsi mu nevařila?! Podívej se, jak vypadá! Končím, nemám na to nervy, abych se tady s tebou hádala,“ začala se matka z Kladna rozčilovat.

Alenu to nevyvedlo z míry, i ona řekla, co měla na srdci: „Nestaráš se o děti, já jsem naučila tvoje děti mýt si ruce. Nemají základní hygienické návyky,“ vyčetla ženě na druhé straně stolu. A začala mela.

Lucie začala řvát a sprostě nadávat. „Co lžeš, ty vo*e, jdi do pr*ele, ty de*ile jeden zas*anej,“ křičela na šokovanou Alenu. Poté vyběhla z podniku, cestou k autu ještě utrousila několik sprostých nadávek, a už se nechtěla s nikým bavit.

Své jednání se později snažila obhájit. „Bylo to horší, já neříkám, ten závěr, přehnala jsem to, tam šlo hlavně o žárlivost a celkově. Mně šlo i o to, že ona nevařila!“ řekla Nově s odstupem času.

S manželem Standou už spolu nejsou, Lucie má nového partnera Michala. Přestěhovali se a plánují svatbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám