Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Advent je doba, kdy si lidé mají pomáhat. V dnešní době to platí dvojnásob. Proto Radka Pavlovčinová (35) vůbec neváhala, když dostala možnost podpořit prodej ve stánku pro společnost Duha, která pomáhá seniorům a dospělým lidem s mentálním znevýhodněním. Zpěvačka a herečka se na vánočních trzích na Václavském náměstí dokonce pustila do prodeje výrobků.

„Bylo moc příjemné se tady sejít a aspoň v malém počtu před Vánoci nasáknout trošku vánoční atmosféry,“ říká Radka, která organizátory Duhy vždy ráda podpoří. „Prodej vína před Vánoci se pro ně stal každoroční tradicí, tak doufejme, že v příštím roce se už budeme moci sejít v hojnějším počtu,“ narážela herečka na aktuální pandemickou situaci.

A jak bude rodačka ze slovenské Senice trávit Vánoce? „Plánuji s bratrem navštívit rodinu na Slovensku, kterou jsem kvůli epidemii neviděla už více než devět měsíců, tak se nesmírně těším,“ popisuje své plány Radka, která bude ale zejména kvůli starším členům rodiny během návštěv opatrnější. „Bez negativních testů na covid se určitě neobejdeme.“

Stejně jako většina umělců, i tato sympatická brunetka přišla o spoustu pracovních projektů. Zatím ale nemusela na brigádu. „Díky bohu zatím ne, žiju teď díky úspornému režimu, dabingu a připravuju se na nové projekty,“ říká Radka, která se práce v kultuře zatím nevzdává. „Spíš se orientuju na pomoc v našem kulturním sektoru. O kulturu a jednotlivce v ní je potřeba v těchto těžkých časech pečovat a bojovat za jejich práva,“ říká Radka Pavlovčinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám