Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společenských akcí se v této době nekoná příliš. Křest alba s názvem Hudbou spolu ale proběhl i přes veškerá omezení, a to v souladu s platnými vládními nařízeními. Symbolického křtu ovocným punčem se ujala ředitelka nadačního fondu Dům Ronalda McDonalda Ivana Pešatová, kterou doplnili herec a zpěvák kapely Mig 21 Jiří Macháček a zpěvačka Kateřina Marie Tichá. Ti jsou součástí projektu, v rámci alba nazpívali totiž každý jednu písničku.

Tichou ke spolupráci na projektu dlouho přemlouvat nemuseli. „Vzhledem k tomu, že je to projekt, který pomáhá rodičům, aby mohli být nablízku svým dětem, pokud onemocní, tak jsem ráda pomohla,“ říká Kateřina Marie, která na albu zpívá píseň Nezbedný semafor. „Song, který zpívám, má pěkný a úderný text, který napsala Šárka Krejčí.“

Celé album vznikalo prakticky v online prostředí. „Za tu dobu, co tato výjimečná situace u nás je, jsme si zvykli na to improvizovat. Celý tým, který na tom pracoval, byl skvělý a rychlý, nebyl s tím žádný problém,“ říká popová písničkářka.

Na Vánoce se šestadvacetiletá umělkyně velmi těší. „Uvidím po dlouhé době rodinu a těším se moc na cukroví. Nestihla jsem letos péct a nechávám si mlsání až na speciální příležitosti.

Zpěvačka se na blížící se Vánoce velmi těší, je si ale vědoma, že letos budou odlišné. „Nebudu navštěvovat všechny příbuzné a přátele. Spíš si budu s nimi volat a skypovat. I tak jsem ale vděčná, že s nimi můžu být v kontaktu,“ dodává Kateřina Marie Tichá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám