Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi byste to netipovali, ale Karolina Gudasová Neuvirthová (31) patří co do počtu nově natočených videoklipů mezi nejproduktivnější české zpěvačky. V rámci svého projektu Karol a Kvído určeného pro děti jich natočila už mnoho a Super.cz byl u natáčení toho nejnovějšího. Ten se točil ve známé české cukrárně a jeho tématem bylo jak jinak než vánoční pečení.

„Chtěli bychom tento klip pustit do světa na první adventní neděli, aby si ji mohly zpívat děti při pečení vánočního cukroví,“ řekla Super.cz zpěvačka.

Na natáčení klipu nechyběla zpěvaččina dcerka Emilka. Většinou zde bývá i mladší syn Marek, který se ale výjimečně neúčastnil. „Moje dcera byla ale jen ve třech videoklipech. Mnohem častěji se tam objevuje moje neteř, která je o něco starší. Ta si to vyloženě užívá,“ říká mladá umělkyně.

Ve svém projektu se Karolína proměňuje v pohádkové děvče Karol. Jak tuto proměnu vnímají její děti? „Připadám jim stále stejná, ať už jsem nenamalovaná, nebo v kostýmu. Dětem je to jedno. Chtějí si pouštět maminku v televizi a v autě v rádiu,“ říká Karolina.

Původně muzikálová zpěvačka vytvořila projekt pro děti z toho důvodu, aby nemusela sama svým dětem pouštět stále dokola dětské písničky, ze kterých jí šla někdy hlava kolem.

„Snažila jsem se vytvořit písničky, které mi nebudou lézt na nervy. Snažíme se je totiž doma prokládat jinými autory,“ říká svůj recept Karol. Dopadlo to ale tak, že její tvorba začala iritovat některé její přátele, kteří jsou rodiči. „Moji kamarádi mi často říkají: ’Nesnášíme tě. Celý den si zpíváme tvoje písně’,“ směje se Karol, která ale ani tak v tvorbě nepolevuje a chystá se natáčet v pořadí už druhé cédéčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám