Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádně perné chvilky zažila při pózování před fotografy na červeném koberci mladinká čínská herečka Sun Feifei (30) během společenské události Esquire Awards v Pekingu. Moderátorka akce Fang Ling totiž krásné Feifei přišlápla část dlouhé róby a ve chvíli, kdy se herečka odebrala k odchodu, šaty bez ramínek se sesunuly a herečce kromě bujného dekoltu vykoukla i podprsenka tělové barvy, kterou pod šaty ukrývala. Světová média však spekulují, zda nebyl celý incident proveden schválně.

Místní webový server Shanghaiist.com se dokonce nebál přímého osočení: „Komické rozevření rukou herečky ve chvíli, kdy spatří, že se to stalo, vypadá jako falešné překvapení. Spolu s přehnaným výrazem ve tváři moderátorky Fang, budí dojem, že celá událost byla jen plánovaným reklamním kouskem.“ Skutečností zůstává, že reakce obou dam byly poněkud zvláštní. Herečka se nesnažila „nehodu“ příliš rychle urovnat a šaty si vytáhnout a moderátorce zase v některých momentech potutelně cukaly koutky.

Ať už je tomu jak chce, malé trapasy v podobě přišlápnutých sukní u dlouhých večerních rób se stávají poměrně běžně. Nevyhnuli se mu i natolik společenským životem a večírky ostřílené dvojice jako Brad Pitt s Angelinou Jolie či bývalí partneři George Clooney a Elisabetta Canalis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám