Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla dlouholetou vokalistkou Karla Gotta (†80), v šestnácti začínala v muzikálu a zpívá v kvartetu, který doprovází taneční soutěž České televize StarDance. Zpěvačka Dasha (42) nikdy nebyla terčem bulváru, zato její hlas je neskutečný. A také skvěle vypadá.

Na poslední chvíli koncem minulého týdne zvládla pokřtít svoji třetí desku Symphony, na kterou se mohla i vzhledem k méně jiným pracovním příležitostem soustředit opravdu důkladně. "Je pravda, že za normálních okolností bychom s takovým klidem to album nevyrobili. Takže to mělo i něco do sebe," svěřila.

Se zpěvem je teď utrum, Dasha se tak snaží vyhledávat jiné činnosti. "I moje čtyřletá dcera se v březnu začala divit, že je maminka pořád doma. Ale už si zvykla. A zatím chodí i do školky, aby se potkávala s jinými dětmi. Zkoušíme s kapelou, vymýšlíme nové věci a stále chodím do rozhlasu, kde už mám už devátým rokem pořad na Dvojce Klub Evergreen," krčila rameny půvabná brunetka, do níž by nikdo neřekl, že příští rok oslaví už čtyřicáté narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám