Hlavní obsah
Článek

Khloé Kardashian (39) se nechala zvěčnit na pláži se západem slunce a fanoušci začali šílet. Televizní hvězda měla totiž na sobě volné šaty, a tak okamžitě začali spekulovat, že je těhotná. Podle zdrojů E! News tomu ale tak není.

Khloé je maminkou dcerky True (2), kterou má s basketbalistou Tristanem Thompsonem. Ten jí byl opakovaně nevěrný, na nevěru poprvé přišla těsně před porodem, a dokonce měl mít pletky s rodinnou přítelkyní. To už nejspíš byla pro Khloé poslední kapka a loni v únoru vztah ukončila.

Od začátku roku se ale spekuluje, že se k nevěrnému sportovci vrátila. Především proto, že se izolují společně. Khloé návrat nepotvrdila a spekulace ještě více rozvířil expartner její sestry Kourtney Scott Disick.

Ten nedávnou fotku Khloé v bikinách komentoval slovy: „Tristan je šťastný muž,“ a dotyčného v komentáři označil. I podle zdrojů People se pár snaží vztah slepit. Po ukončení nekonečné rodinné reality show, která slavný klan proslavila, je prý Khloé připravená stáhnout se do ústraní a věnovat se rodině a vztahu s Tristanem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám