Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle je žena, po které muži touží. Sexy kadeřnice Lucie Klápšťová zřejmě oslnila bývalého českého ombudsmana Českých drah Petra Fejka natolik, že kvůli ní ohrožuje své léta fungující manželství s návrhářkou Martinou Nevařilovou.

Fejka s Lucií načapali paparazzi fotografové, jak společně vchází a vychází z jejího bytu. A podle zákulisních informací už udělala rázný krok i manželka Fejka. Vyhodila svého záletného muže z bytu!

Klápšťová podle informací Super.cz ale zná i další známé muže. Prožila si prý letní románek s hercem Markem Vašutem (63). Sama se tím chlubila svým přátelémů na dovolené v Řecku a také své sestře, která je pravidelnou výherkyní spotřebitelských soutěží.

Nyní ale zapírá co to jde. "To je absurdní. Absolutní nesmysl," řekla Super.cz Klápšťová. Nechtěla se vyjádřit ani ke vztahu s Fejkem. "Vůbec se o tom nechci bavit. Nebudu se již k ničemu vyjadřovat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám