Hlavní obsah
Článek

Na všem zlém se vždy dá najít nějaké pozitivum. Roman (36) a Michaela (32) Tomešovi zůstali sice díky pandemii koronaviru bez práce, mohli se ale zase intenzivně věnovat svým synům Kristiánovi (3) a Jonášovi (2).

„Když to nastalo, tak jsme se toho obávali, ale všechny čtyři nás to jako rodinu stmelilo. Vztah zmoudřel. Dělalo nám radost, že můžeme být s dětmi každý den a někam nás to zase posunulo,“ říká zpěvák a jedním dechem dodává: „Karanténa nám prospěla.“

Zatímco některé rodiny byly zralé na pomoc profesionálních psychologů a vztahových poradců, tak u Tomešů se problémy řešili postaru. „Našim vztahovým poradcem byla každý večer dvojka bílého. To jsme si vždycky všechno vyříkali a ráno vstali jako svěží nový pár,“ svěřuje se se svým způsobem řešení problémů Roman.

Jednoho z nejobsazovanějších muzikálových zpěváků na české scéně jsme zastihli v Hudebním divadle Karlín, kde během letních prázdnin zkouší s kolegy muzikál Rebelové, ve kterém hraje hlavní roli Šimona. Do práce se těšil. „Byl to trošku extrém a chtělo to vzpruhu. Dovolená v rámci karantény stačila a hurá do víru dění a do práce,“ říká Roman Tomeš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám