Hlavní obsah
Článek

V roce 2001 byla bývalá ministryně školství Petra Buzková (46) první političkou, která nechtěně ukázala celému národu svá gigantická ňadra. Dva roky na to si je ale ze zdravotních důvodů nechala zmenšit (z šestek na velikost dva) a pro většinu mužů ztratila tahle jinak nudná politička sex-appeal. Pak zmizela z politiky a i z dohledu médií. Nyní se po letech znovu ukázala a všem vyrazila dech. Je z ní neskutečně sympatická dáma, které by vysekl poklonu i leckterý dvacetiletý mladík. Podívejte se na její čerstvé fotky ve fotogalerii.

Dřív byste si o ni neopřeli ani žákovskou, dneska by mohla nápadníky počítat na prstech několika rukou. Z Buzkové se totiž po odchodu z politiky, která ji svými intrikami otrávila, stala pohledná právnička. Daří se jí, má na sebe čas a tak šedivé politické kostýmky vyměnila za energickou módu, která jí sedí jako ulitá. To potvrdila i při focení charitativního kalendáře Osobnosti dětem 2012, jenž vznikal za účasti dalších známých žen na zámku Loučeň.

„Šaty, které jsem měla na sobě při focení charitativního kalendáře, mě tak nadchly, že jsem si je pak hned koupila,“ přiznala Petra, která ze svého šatníku vyházela všechny usedlé kalhoty a nosí sukně a elegantní kostýmky. „Dřív jsem byla ráda, když mi někdo spíchnul sako. Po plastické operaci prsou mám ale jinou postavu a na ni se nakupuje snadno,“ tvrdí Buzková, která si mimo jiné potrpí také na kabelky věhlasných značek. Manžel jí proto říká "Kabelková velmoc".

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám