Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než se dostane na své milované Kanárské ostrovy, užívá si zatím Alice Bendová (50) alespoň svého bazénu v Čechách. Po fyzicky náročném rodinném výletu v Adršpašsko-teplických skalách si nyní dopřála zasloužený relax a opalování na zahradě.

V domácím prostředí si navíc krásná herečka může dovolit i koupání v rouše Evině, které, jak se zdá, preferuje. Z bazénu si pořídila selfie a své bujné vnady zakryla pouze mokrými vlasy. Fanouškům neuniklo, že Alice skočila do bazénu tak, jak ji Pán Bůh stvořil, a mužské části jejích obdivovatelů začala pracovat představivost.

„Zase provokuje tahle nejkrásnější česká herečka,“ napsal jí k fotce slovenský fanda. Někteří by rádi viděli i něco víc. „Opět stydlivka, když už bez horního dílu, tak aspoň ukázat ta nádherná prsa, Alice,“ napsal bez jakéhokoli ostychu další. Lichotek se ale dočkala i od ženského publika, i když pochopitelně ne v takové míře. „Nádherná ženská,“ vysekla herečce poklonu jedna z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám