Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatím se Alici Bendové (50) po koronavirové pandemii stále nepodařilo odcestovat na Kanárské ostrovy, kde vlastní letní byt (i když prý se blýská na lepší časy a brzy se snad na ostrov Tenerife s rodinou vydá). Herečka si snaží užívat ale aspoň v Česku, kde je spousta krásných koutů k objevování.

O tomto víkendu vyrazila sympatická brunetka s partnerem Michalem Topolem a dětmi na výlet na východ Čech. Konkrétně se cílem jejich cesty staly Adršpašsko-teplické skály.

„Podle mého jeden z nejkrásnějších výletů jsou Adršpašské skály a nemuseli jsme se zatím prodírat davy Poláků. Teď to tu vážně stojí za návštěvu,“ libuje si Alice z načasování mimo hlavní prázdninovou sezónu. Výlet rodinka zvládla i přes malé technické problémy s autem. „Cesta ubíhala rychle i s malým tlakem v pneumatice,“ dodala Alice Bendová ve svém statusu k fotkám zveřejněným na Instagramu.

Herečka prostřednictvím svého profilu následně zveřejnila také video svého partnera během houbaření, které můžete vidět i v tomto článku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám