Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) už pátým rokem chodí s Řekem Nikem Papadakisem, s nímž má tříletého syna Lucase. A přestože přiznala, že ještě před narozením syna ji její přítel požádal o ruku, ona se do svatby rozhodně nehrne. „Mám nevysvětlitelný strach, že ztratíme jakousi vzájemnou vzácnost,“ vysvětluje Lucie své důvody.

Vrabci na střeše si sice štěbetají, že vztah Lucie a Nika je spíše formální, než že by šlo o vášnivou lásku na celý život, to však moderátorka odmítá. Pro neustálé odkládání svatby má jiný argument. „Teď je tam vzácnost, nic nám nechybí. Pocit svobody je pro mě důležitý. Mám pocit, že takhle si jeden nebo druhý může vzít kufr a jít. Díky tomu se stále snažíme, ta nejistota drží vztah ve střehu,“ svěřila se Lucie týdeníku Glanc.

Vedle svobody přiznala i další důvod. „Možná jsou na vině příběhy mých známých, kteří se z velké lásky a s velkou slávou vzali a krátce nato se rozvedli. Bohužel mám kolem sebe takových příběhů hodně. Třeba ten správný čas rozhodnutí pro svatbu teprve přijde,“ uzavírá. Tohle tedy moc věrohodně nezní, Lucko!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám