Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) se po několika letech vrátila zpět ke svému nelichotivému komentáři na konto Ewy Farne (30).

Vítězka reality show Hotel Paradise, která se v současné době živí především jako podnikatelka, se tehdy drsně rozepsala o zpěvačce, která byla tou dobou porotkyní SuperStar. Drsnými slovy Nela rozhodně nešetřila.

„Z malinkatýho, skromnýho a roztomilýho dítěte vyrostla v něco odpornýho, nevkusnýho, tlustýho, hnusnýho, namyšlenýho, arogantního a naprosto idiotskýho," napsala tehdy na svém facebookovém profilu.

I když od té doby uplynulo mnoho let, někteří na Nelina ostrá slova nezapomněli a její kritizování zpěvačky se na internetu začalo řešit znovu. To zaregistrovala i sama brněnská podnikatelka, která se za svůj hrubý komentář po sedmi letech veřejně omluvila.

„Zapomněla bych zmínit moje vyjádření z roku 2013 směrem na Ewu Farnou, kde jsem se o ní nevybíravě vyjádřila, vzhledem k tomu, že jsme spolu měly tenkrát nějaký spor. Tímto se jí omlouvám, protože moje vyjádření bylo hloupé, mladistvé a nevybíravé, ale mám pocit, že teď je rok 2020, že někdo zaspal z roku 2013,“ řekla vítězka reality show ve videu na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám