Hlavní obsah
Článek

Stejně jako někteří fanoušci nemohli skousnout, že si Vendula Pizingerová (52) začala s o šestnáct let mladším Josefem, za kterého je dnes šťastně provdaná, nemohou se podobně smířit s tím, že ve svých 48 letech čeká Vendula miminko.

Prezidentka Kapky naděje prozradila, že kromě pozitivních ohlasů a gratulací, které jí na sociálních sítích zaplavily schránku, se našlo i jedno procento nepřejícníků, kteří se do ní začali navážet a nešli pro ostrá slova daleko.

„Podle mě to jsou lidi, kteří mají problém sami se sebou. Přece nebudeš někomu přát postižené dítě nebo nadávat do starých krav. To se nedělá v rámci nějakého společenského kodexu. Ta zpráva je pozitivní,“ svěřila se Expresu blondýnka, které dokonce někteří přáli, aby od ní manžel utekl.

V jejím případě by se naopak hodilo od fanoušků víc ohleduplnosti. Přestože se zesnulým skladatelem Karlem Svobodou (†68) má Vendula syna Jakuba, o jedno dítě s ním v minulosti přišla. Ve čtyřech letech ji navždy opustila dcera Klárka, která prohrála boj s akutní leukemií.

Nyní se blondýnka nemůže dočkat nové etapy a další ratolesti, kterou si moc přála. Podporu má nejen od své rodiny, ale i fanynek, které se také rozhodly pro miminko v pozdějším věku a povzbuzují Vendulu zprávami, ve kterých popisují své vlastní šťastné životní příběhy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám