Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby to bylo jen na ní, snažila by se zpěvačka Dara Rolins (51) svůj vztah s rapperem Rytmusem (47) držet pod pokličkou tak dlouho, jak to jen půjde. Jelikož jsou ale oba dost populární, zvládli se milenci před novináři skrývat jen velmi krátce. „On má propálenej obličej stejně jako já, tak bylo jen otázkou týdnů, než se na nás přišlo,“ prozradila exkluzivně Super.cz Dara.

Je pravda, že to byl spíše Rytmus, který se rozhodl veřejnosti nic nenalhávat a jít s pravdou ven. „Byl to konkrétně Patrik (Rytmusovo občanské jméno je Patrik Vrbovský), který rozhodl, že nebudeme s novináři hrát hru na schovávanou.“ Samotná popová diva se raději drží zkrátka. „Je mi, kolik mi je. Nejsem naivní dvacítka, abych najednou začala vykřikovat, že jsem potkala muže, na kterého čekám celý život. Nechávám to v rukách osudu,“ říká Rolins.

Rolins a Rytmus se znají a spolupracují řadu let. V roce 2006 se dokonce rázný rapper podílel na vzniku zpěvaččina velkého hitu Party DJ. Jiskra ale přeskočila až nyní. „Sama tomu nerozumím a osobně mě to hodně překvapilo. Život je holt někdy zábavnej a ironickej a dělá věci, se kterými člověk nepočítá. Taky jsem si říkala, že je zvláštní si začít něco s člověkem, který je v mém životě už sedm let. Já mám ale pocit, že jsem ho potkala teprve před dvěma měsíci,“ otevřeně promlouvá zpěvačka.

Dara si rozhodně nemyslí, že ji s jejím novým klukem dala dohromady společná slovenská národnost. „Jsou to věci, které buď vyjdou, nebo nevyjdou. Chodila jsem i s neslovákama. Spíš myslíme na stejné vlnové délce. Hodně nás spojuje muzika. Trávíme velmi podobně pracovní i soukromý čas,“ dodala zamilovaná Rolins.

Reklama

Další články

Načítám