Hlavní obsah
Článek

Psychický stav Ivety Bartošové (†48) je natolik vážný, že i když sama netuší, že by na tom byla špatně, její přítel Josef Rychtář (65) drsně zaútočil na její bývalé partnery. Prý za její současnou situaci mohou oni. „Všichni se s ní přišli jenom vychrápat a zviditelnit. Nikdo z nich jí ale nepomohl. Je to dobytek a svoloč,“ hřímá Rychtář.

„Nejde všechno házet jen na ně, svůj podíl viny má i Iveta, ale vyjma slušných lidí jako je pan Štaidl a Hanke, to všechno byla svoloč a sebranka, která ji jen zneužila, dala jí h***o, akorát se s ní přišli vychrápat. Když už si brali, mohli jí něco dát,“ zlobí se Rychtář. A nemyslí prý jen ekonomickou pomoc, ale i tu nehmotnou.

„Ať už to byl pan Podhůrský nebo pan Pomeje, a mohl bych jmenovat další, ti všichni si přišli jen ukájet své ego. Drtivá většina z těch, kteří jí vstoupili do života, má podíl na tom, jak je na tom dnes psychicky. Často jí k těm problémům pomohli třeba tím, že jí kupovali alkohol nebo to přehlíželi a neřešili to. Takoví partneři jsou na houby. Měli by se všichni do jednoho stydět,“ vzkazuje exmilencům Ivety její současný druh, který nám popsal, jak tráví s Ivetou volný čas.

„Snažím se ji utěšit, pohladit ji, vzít ji za ruku, na procházku. Kdybych ji v tom nechal, když má psychické trauma, mohla by to řešit nějakým nevhodným způsobem. Vzala by si léky nebo by udělala něco jiného. Takový Karel Svoboda, kdyby měl u sebe kamaráda, asi by k neštěstí nedošlo. Jak je ale člověk sám, může dojít k různým věcem,“ myslí si Rychtář. A proč je podle něj Bartošová nyní finančně na dně?

„Jak je možné, že Iveta nemá po třinácti letech doplacenou hypotéku na dům? Jenom proto, že když byla na výsluní, každý se na ní pakoval. A to teď vynechme poslední roky jejího života, kdy jaksi spadla téměř na dno, a nemá výsledky. Když zpívala předtím, lepil se na ni kdejaký vagabund a peníze se roztočily. Není hloupá, ale byla tak dobrosrdečná, nekontrolovala to, a každý si z toho pytle peněz vzal, co chtěl. A dnes je v situaci, kdy je bez peněz,“ dodává rozezlený přítel nejkontroverznější zpěvačky České republiky.

Reklama

Další články

Načítám