Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vanda Chaloupková (28) nezahálí ani v době karantény. Přestože půvabná brunetka nemůže ani na divadelní prkna ani před televizní kameru seriálu Modrý kód, ve kterém hraje, rozhodně se doma nenudí a má stále co dělat.

„První týden jsem šila roušky, druhý jsem uklízela a odpočívala. Teď jsem našla symbiózu a snažím se každý den udělat něco pro sebe i pro ostatní. Cvičím, uklízím, šiju, čtu s Divadlem na Fidlovačce Draculu, taky připravujeme dvě online hry, které teď začínáme zkoušet,“ dozvěděl se Super.cz od herečky, která se na obrazovce objevuje jako doktorka Veronika Jánská.

„Šít jsem neuměla, stroj mi darovali Sandra Nováková a Vojta Moravec. Vlastně jsem nikdy ani pořádně nežehlila, nevařila a nepekla. Baví mě, že se každý den učím něco nového. Je to těžká doba, ale ta izolace je dobrým testem pro nás všechny. Snažím se ten čas využít co nejlépe,“ dozvěděli jsme se od herečky, která se teď věnuje domácím pracím.

„Taky mám konečně čas na resty a vracím se ke svému projektu Bordelmamma. Začínám se věnovat představení Meda, které bychom rádi uvedli v létě na Kampě. Jógu se mnou začal dokonce i Oskar. Poprvé po 5 letech. Zdravím do Super.cz. Jsme v tom společně,“ dodala Vanda, která doufá, že se opět brzy vrátí k práci.

Reklama

Další články

Načítám