Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Film Návrat do budoucnosti natočil v roce 1985 režisér Robert Zemeckis a jeho hlavními hvězdami byli Michael J. Fox (58) a Christopher Lloyd (81).

Mladík jménem Marty McFly potká excentrického vědce dr. Emmetta Browna, který vynalezl stroj času a jejich dobrodružství v různých časových obdobích začíná. Film se těšil velké oblibě a dočkal se i druhého a třetího pokračování. Hlavní hrdinové se dostali až do roku 2015, což znamená, že nyní už žijí v budoucnosti za hranicí všech tří dílů.

Hvězdy filmu se nyní znovu potkali a oba s nostalgií přidali společné snímky z pokerového turnaje na své profily na Instagramu. Fanoušci šílí radostí, že vidí své oblíbené hrdiny pohromadě.

O tom, jak rozdílný bude jejich soukromý život, v době natáčení ještě hvězdní herci neměli ani tušení. Herec Michael J. Fox, jehož kariéra byla ovlivněna tím, že trpí Parkinsonovou chorobou, je už 32 let ženatý s herečkou Tracy Pollanovou, se kterou má čtyři děti. Oproti tomu Christopher Lloyd je ženatý už popáté a zůstal bezdětný.

Reklama

Další články

Načítám