Hlavní obsah
Článek

Na tenhle moment čekali fanoušci Katy Perry (39) léta. Zpěvačka oznámila, že je těhotná. Čeká prvního potomka se snoubencem Orlandem Bloomem (47). A ke sdílení radostné zprávy si vybrala způsob sobě vlastní. Ve středu večer vydala videoklip k singlu Never Worn White, v němž si nelze nepovšimnout bříška.

Po zveřejnění klipu se zpěvačka ozvala fanouškům v živém vysílání na Instagramu. „Tohle léto mě toho čeká hodně. Nejen že doslova porodím dítě, ale také metaforicky druhé děťátko, na které se všichni velmi těšíte,“ naznačila i vydání nového alba.

„Jsme nadšení a šťastní. Nikdy jsem netajila nic tak dlouho a vy víte, že s vámi ráda sdílím všechno. Ale chtěla jsem vám to říct nejlepším způsobem, a to je skrz muziku, protože takhle s vámi komunikuji. Takhle spolu mluvíme."

Zpěvačka také přiznala, že s ní cloumají těhotenské chutě. Tabasco má prý v kabelce neustále a burrito na stejný způsob jí už týdny.

Katy a Orlando zároveň připravují svatbu, zasnoubili se loni na Valentýna. Randili spolu s pauzou od roku 2016. Bloom se stane otcem podruhé, s modelkou Mirandou Kerr má už syna Flynna (9).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám