Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na exotické dovolené jí sice nedělá společnost její partner Josef Kůrka, i tak si Bára Mottlová (37) pobyt v Karibiku maximálně užívá. Sexy herečka odletěla na ostrov Roatán s kamarády a svůj instagramový profil o sto šest plní žhavými snímky v plavkách a sportovních outfitech. Hlavním důvodem její cesty však není chytat bronz ani motat hlavu místním, ale něco mnohem pragmatičtějšího.

Bára totiž ve svých třiatřiceti letech myslí na zadní kolečka. Proto v Česku investovala do developerského projektu, a právě investiční příležitost je to, co Báru přivedlo i na Roatán.

„Ještě nedávno jsem netušila, že nějaký Roatán vůbec existuje. O to víc mě překvapilo, že tu žije tolik Čechů. Roatán není tak zprofanovaný jako řada dalších sousedních ostrovů, což je mi hodně sympatické," svěřila mj. Bára.

V Česku už herečka nemovitost vlastní, a tak si řekla, že by chtěla rozšířit své portfolio i ve světě.

„Miluji teplo, moře, krásný pláže, dobrý jídlo a tady jsem si to naprosto zamilovala. Rozhodně se sem budu často a s láskou vracet,“ usmívá se herečka, která tak spojila příjemné s užitečným, a když zrovna neřeší svůj nový byznys, nechává se celé dny hýčkat slunečními paprsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám