Hlavní obsah
Článek

Suzanne Somers (73) alias Carol Foster z Kroku za krokem sebevědomí nechybí. Herečka je i ve svém věku stále vitální a cítí se sexy, což v loňském roce vyjádřila například tímto nahým snímkem v rákosí. Herečka nyní vydává knihu A New Way To Age: The Most Cutting-Edge Advances In Antiaging, která má být návodem na zachování mladistvého vzhledu.

Somers nedá dopustit na svůj velký apetit, který je prý hlavním klíčem k její vitalitě. „Jím skutečné jídlo, jím máslo, smetanu, šlehačku, olivový olej, plnotučný sýr. Jím protein z venku chovaných zvířat i rostlinný protein. Všechny mé potraviny jsou organické. Nikdy jsem nedržela diety,“ nechala se slyšet pro Hollywoodlife.

Doplnila, že se nebrání ani červenému masu či občasnému panáku tequily nebo cukrům. „Tam kde jsem vyrostla, bylo všechno organické, nesprejovali jedy na naše jídlo,“ uvedla.

Suzanne také popsala, jak vypadá její typický jídelníček. Ráno začíná se smoothie z kapusty, špenátu, zázvoru a jablek, někdy k němu přidá i vejce s celozrnným toastem a poctivou porcí másla. K obědu si pak ráda dá vietnamskou polévku a k večeři třeba jehněčí se salátem a pečenými bramborami.

„Vždycky se snažím vysvětlit lidem, že jídlo je jedno z našich největších potěšení. Pokud se dostanete do fáze, kdy nekonzumujete chemikálie, nebudete mít žádné podivné chutě, protože jsou to ty chemikálie, které je způsobují,“ doplnila Somers, která je také velkou zastánkyní doplňků stravy, díky nimž mají i v jejich věku s manželem Alanem Hamelem (83) velmi zdravý sexuální život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám