Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za pár dní mu bude teprve šest, ale vypadá to, že o budoucí kariéře už má syn herečky Kristýny Janáčkové Luis Frederik jasno. Bude z něj tanečník! Maminka nic nenamítá a trpělivě ho vodí na kroužek tance.

"Ještě mu nebyly ani tři roky a přesvědčil mě, že má vcelku talent. Rád si pouštěl typ hudby, jako je Michael Jackson, a zkoušel podle ní tančit. Šlo mu to, dodržoval rytmus, tak jsme se ho k tomu snažili dál vést," vyprávěla nám Kristýna.

"Od září začal chodit do taneční školy, která je zaměřená na street dance. Moc ho to baví a vypracoval se tak, že od března už ho čekají i soutěže," pochlubila se šikovným chlapečkem, který s maminkou vyloženě na své přání dorazil i na otevření nového tanečního studia, aby sledoval konkurenci.

Jediná věc Kristýnu trochu mrzí. "V jeho škole jsou i hodiny pro maminky, tak jsem nadhodila, že bych taky začala. Ale odmítá. Nevím, jestli se za mne stydí... No, snad si spolu jednou zatancujeme aspoň na jeho maturitním plese," doufá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám