Hlavní obsah
Famous
Článek

Victoria Beckham (49) včera večer plakala. V Londýně ji totiž čekalo překvapení, dostala na British Fashion Awards jednu z prestižních cen – Designérská značka roku. V soutěži s ní přitom byly i takové pojmy jako Burberry či Stella McCartney.

„Moc se omlouvám, že pláču. To je fakt trapné. Jsem tak nervózní. Moc to pro mě znamená,“ svěřila sedmatřicetiletá návrhářka, která před pár lety opustila kariéru zpěvačky a módě se jako návrhářka věnuje čtyři roky.

A tak jako fotbalista David Beckham (48) vždy na veřejnosti při přebírání cen či dosažení výjimečných výkonů děkuje své ženě, poděkovala i Victoria jemu: „Bez Davida bych neměla nikdy odvahu dělat to, co dělám.“

„Ona je svou vlastní zákaznicí a tento přístup vytvořil značku, která má mnoho loajálních a slavných fanoušků na celém světě,“ vysvětlil mluvčí British Fashion Council to, proč cenu dostala zrovna Victoria.

Stella McCartney získala ocenění Nejlepší návrhář šatů pro červený koberec za šaty pro Kate Hudson. Návrhářkou roku se stala Sarah Burton za svatební šaty značky Alexander McQueen pro Kate Middleton (42).

Reklama

Další články

Načítám