Hlavní obsah
Článek

Modelka Irina Shayk (38) měla turbulentní rok. Ještě v únoru sice doprovázela otce své dcery Bradleyho Coopera na Oscary, v červnu ale vyšlo najevo, že se pár po čtyřech letech rozešel. Důvody si Irina a Bradley nechali pro sebe, což jen přiživilo teorie, zda za rozlukou nestojí třetí osoba.

Od té doby kdykoli se původem ruská modelka na veřejnosti objeví s mužem, okamžitě se spekuluje, zda jde o jejího nového partnera. Zatím však žádného nepředstavila, ani nedala náznak, že by byla znovu zadaná. A i když nepochybujeme, že zájemců je celá řada, Irina se už několikrát nechala slyšet, že na muže nemá pomyšlení. Její hlavní prioritou, stejně jako expartnerovou, je dcera Lea.

Sociální sítě Irina plní převážně pracovním obsahem. Jak aktuálními snímky, tak fotkami z archivu, které stojí za připomenutí. Jako záběr z roku 2016 pořízený na Tahiti pro magazín Sports Illustrated. Čtyři dny na jejím profilu stačily k tomu, aby se z ní letos stala druhá nejúspěšnější (co do počtu lajků) fotka modelčina profilu. Nejvíc se líbil detail Irinina obličeje z příprav na Oscary.

Fotka, která se fanouškům Iriny Shayk letos líbila nejvíc

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám