Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

John Travolta (70) a Olivia Newton-John (71) navždy zůstanou v paměti diváků jako Danny Zuko a Sandy Olsson z Pomády. A právě na tyto oblíbené postavy zavzpomínali v pátek ve West Palm Beach na Floridě. Poprvé od vzniku filmu se také oblékli do ikonických kostýmů. O společný snímek, který se stal hitem internetu a vyvolal ve většině fanoušků pořádnou nostalgii, se herečka dokonce sama podělila na sociálních sítích.

Akce s názvem Meet 'N Grease trvala celý víkend a fanoušci hereckému páru mohli pokládat nejrůznější otázky. V loňském roce se Travolta a Newton-John setkali u příležitosti 40. výročí vzniku filmu.

Olivia už potřetí svádí boj se zákeřnou rakovinou prsu. Vrátila se jí v roce 2017, ale herečka se nevzdává, přestože je nemoc ve čtvrtém stádiu a metastázovala do kostí. Na podzim se představitelka Sandy nechala slyšet, že se cítí dobře. Na prognózy lékařů prý moc nedá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám