Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olivia Newton-John (71) statečně svádí boj s rakovinou prsu. Rakovinu ji už potřetí diagnostikovali v roce 2017 a od té doby se se zákeřnou nemocí pere jako lvice. Nyní se o svém zdravotním stavu rozpovídala v rozhovoru s novinářem Rossem Kingem.

„Cítím se velmi dobře. Byla jsem dost nemocná začátkem letošního roku, ale teď je to mnohem lepší,“ svěřila představitelka Sandy z Pomády hned v úvodu interview.

Herečka svěřila, že jí velmi pomáhá její okolí, podpora fanoušků a skvělý vztah s dcerou Chloe Rose Lattanzi. „Máme výjimečné pouto. Je to úžasná dívka,“ pěla na dceru chválu.

Olivia s rakovinou sváděla boj už v letech 1992 a 2013, nikdy se netajila tím, že v rámci léčby kouří marihuanu, která jí pomáhá při bolestech. Té také přisuzuje zásluhy za zlepšení svého stavu. „Ještě nedávno jsem ležela na zádech a nyní se cítím fantasticky,“ svěřila.

Před pár měsíci vyšlo najevo, že rakovina Newton-John je ve čtvrtém stádiu a metastázovala do kostí. Herečka se tehdy také nechala slyšet, že prognózy lékařů nečte a nechce ani vědět, kolik času jí předpovídají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám