Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a modelka Lucie Křížková (39) jde v otužování tak daleko, že si plánuje vysekat díru v ledu a ponořit se na Lipně. "Byla jsem letos v zimě třikrát v rybníce, každý den se sprchuju studenou vodou. Jsem otužilec začátečník. V prosinci jsem ještě nebyla. Přituhuje. Venku je jeden stupeň, jsem na to zvědavá. Vydržet, to je výzva," řekla Super.cz Křížková.

"Představa koupání v rybníce, když si vysekáte díru do ledu a všude je bílo, je romantická. Tak jsem zvědavá, jestli to v mrazu zvládnu. Těším se na to. Teď prý má řeka kolem pěti stupňů, ve spodních vrstvách méně. V zimě se voda neměří, nemá to úplně smysl, moc to lidi nezajímá," usmívá se moderátorka.

"Je to v hlavě. Když je člověk zdravý, na tu chvilku to vydrží. Manžel dnes přišel a ukázal mi, že si koupil neoprenové plavky. Vadí mu při otužování, že mu namrzají intimní partie. Je statečnej. Příště jde se mnou zase, máme takové romantické chvilky," dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám