Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předávání cen Český slavík je přehlídkou luxusních rób a drahých šperků. Super.cz zjistil, že nejdražší kolekci diamantů si nechala připravit mladinká skokanka roku Monika Bagárová (29). Prý ani Ivana Gottová (48) nemá dražší.

"Monice jsem objednával oblečení a doplňky před třemi týdny. Bylo to vážně na poslední chvíli. Oblékne černé koktejlky od světového návrháře Roberta Cavalliho dovezené přímo z Itálie a kolekci diamantových šperků za milión a půl," prozradil zpěvaččin stylista Lucas Mach.

Super.cz jako jediný spatřil šperky ještě před slavnostním večerem, když si je šla Monika vyzvednout. Podle důvěrných informací jsou o půl miliónu dražší než ty, které budou zdobit Ivanu Gottovou.

Překvapením je i výběr šatů Lucie Bílé (58). Po letech upustila od rób, které jí pravidelně navrhovala česká návrhářka Liběna Rochová a nechala si objednat večerní toaletu Oscar de la Renta. "Nemrzí mne to. Když mívala Lucka šaty ode mne, bylo to hodně náročné. Jsem hodně precizní, takže musela absolvovat několik zkoušek. Nemá na to teď čas," řekla Super.cz Rochová.

Reklama

Další články

Načítám