Hlavní obsah
Článek

Zásnuby s doktorandkou Laurou Savoie (26) oznámil herec Dennis Quaid (65) v říjnu, jen pět měsíců poté, co potvrdil svůj nový vztah. A ani se svatbou nehodlá otálet, stihnout ji chce do roka a do dne od zasnoubení.

Vzhledem k výraznému věkovému rozdílu, který mezi snoubenci panuje, se najdou lidé, kteří vztahu zrovna nevěří a svůj názor, jakkoli nepodstatný, sdělí. Když se herce redaktor britského The Guardianu zeptal, zda ho taková negativní pozornost štve, odpověděl, že vůbec ne.

„Nešel jsem ven a nehledal někoho výrazně mladšího, než jsem já. To, do koho se zamilujete, neovlivníte. A já se nezamilovávám zrovna snadno,“ svěřil s tím, že je přesvědčený, že po třech neúspěšných manželstvích bude tohle už konečně to poslední. „Cítím, že mám skutečnou partnerku pro život,“ uvedl. Svatba se bude konat ve vinařství Staglin v Kalifornii, kde Dennis natáčel film Past na rodiče.

Vztah s pohlednou studentkou herec navázal poté, co se po 14 letech manželství oficiálně rozvedl se svou třetí ženou Kimberly Buffington. Pár se ale rozešel mnohem dřív, už v roce 2016. Po rozchodu Quaid randil s dvaatřicetiletou modelkou Santou Auzinou, Savoie byla v minulosti ve vztahu s hercem Jeremym Pivenem (54). Ani jeden se tak nebrání partnerům mimo svou generaci.

Reklama

Další články

Načítám