Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Krejčíková (32) potěšila všechny své fanoušky svůdnými těhotenskými fotkami. Herečka známá z Ulice nejprve zveřejnila na Instagramu snímek ze začátku svého druhého těhotenství.

Pak přidala fotku, která vznikla čtyři měsíce po prvním těhotenství. Herečka chtěla všem maminkám ukázat, jak zatočila se striemi.

„Při prvním těhotenství jsem ze strií měla obavu, poněvadž jsem z rodiny, kde je normální, že žena po porodu strie má. Odmítala jsem se smířit s představou, že v osmadvaceti letech už nebudu mít hebký, pevný břicho. A tak jsem se mazala vším možným, co půl hodiny. Nepřeháním. Povedlo se. Strii nemám žádnou. Teď prožívám druhé těhotenství a asi bych to opět neměla podcenit, i vzhledem k tomu, že to mám relativně krátce po sobě,“ nechala se slyšet Krejčíková.

Herečka všem ženám poradila promazávat se sádlem nebo pěstícím olejem na strie. A přidala ještě jednu důležitou radu: „A pokud máš větší prsa, nos v těhotenství i po porodu podprsenku, pak ti ty prsa nespadnou,“ smála se. Fanoušci se ale beztak kochali hlavně pohledem na její postavičku v prádle...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám